Impfung zu Hause gegen Pluvo

Geschichten von Kunden
8/2/2019

„Dank Pluvo ist die Weiterbildung von Ärzten plötzlich viel attraktiver! Pluvo bietet auch einen leicht zugänglichen Service, ist einfach zu bedienen und hat ein sehr schönes Layout!“

Leanne Rasing & Niek Stoop

Thuisvaccinatie

Wat is Thuisvaccinatie?

Thuisvaccinatie is de grootste organisatie in Nederland voor reisvaccinaties aan huis. 

De deskundige artsen van Thuisvaccinatie komen langs op afspraak, ook 's avonds, in het weekend of op kantoor. Zo is het niet meer nodig om een afspraak op locatie bij je dokter of de GGD in te plannen voor de benodigde vaccinaties voordat je op reis gaat. Thuisvaccinatie heeft een netwerk van artsen door het hele land heen, dus is beschikbaar voor iedereen.

Thuisvaccinatie & Pluvo

Wanneer artsen bij Thuisvaccinatie beginnen te werken, volgen ze eerst een interne opleiding, waardoor ze helemaal up to date zijn met de laatste vaccinatie ontwikkelingen & LCR richtlijnen. Een deel van de opleiding wordt nu gegeven in Pluvo, waardoor ze zich online goed kunnen voorbereiden op de twee verplichte cursusdagen. Een prachtige manier van digitaal onboarden. Informatie kan bovendien gemakkelijk online doorgelezen worden. De basiscursus wordt vervolgens afgesloten met een toets in Pluvo.

Leanne Rasing & Niek Stoop organiseren beide de interne opleiding.

Zij zeggen over Pluvo

"Pluvo bevalt ons erg goed en een e-learning maken is erg leuk. Door Pluvo is de bijscholing voor artsen is ineens een stuk aantrekkelijker! Wat wordt het ineens makkelijk om artsen aan het leren te krijgen. Pluvo biedt bovendien een goed bereikbare service, is simpel in gebruik en heeft een zeer mooie lay-out!"
Schließ die Richtung