Offering training courses and analyzing results is very easy.

Customer stories
28/11/2018

“Thanks to Pluvo, we can offer our customers online training courses that monitor where they are and what the results are. Clearly filtered for the information that is relevant & chosen for us”

Rene Visser

Teachers in Media

Teachers in Media is een ontzettend veelzijdig bedrijf. Teachers in Media maakt onder andere e-learning, portals, lespakketten en videomateriaal, gericht op het onderwijs. Alle e-learning van Teachers in Media worden in Pluvo gemaakt.

Steeds meer organisaties weten de expertise van Teachers in Media te vinden. Zo is een e-learning over het Enneagram van Corael Opleidingen door hen in Pluvo gemaakt. Voor PABO studenten ontwikkelde Teachers in Media tevens materiaal in Pluvo. Denk hierbij aan diagnostische toetsen ter voorbereiding van de geschiedenis, aardrijkskunde en natuur & techniek toets.

Ook heeft Teachers in Media een AVG-cursus voor het basisonderwijs ontwikkeld met Pluvo. Deze cursus toont stap voor stap wat je moet doen om aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming te voldoen en wordt ondersteund met videomateriaal.

Close notification